Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

БИЛАНС НА УСПЕХ НА ЖИТО ЛУКС АД СКОПЈЕ за период од 01.01.2006 до 31.03.2006  


BILANS NA USPEH JAN-MAR 2006.doc

Објавено на: 23.05.2006 10:04:29
Документ БР.: DOC_10189-98/06
Урнек: Финансиски извештај