Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

БИЛАНС НА УСПЕХ НА ХОТЕЛИ МЕТРОПОЛ АД ОХРИД 01.01-31.03.2006 ГОДИНА


B.U. HOTELI METROPOL 01.01-31.03.2006.pdf

Објавено на: 25.05.2006 09:59:29
Документ БР.: DOC_10189-102/06
Урнек: Финансиски извештај