Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Ви го доставуваме билансот на успех 31,03,2006 бидејки во предходниот во АОП 041(добивака/загуба од оперативно работење) тековна година од технички причини е испуштен износот, односно е ставено 0. Во тоа поле треба да стои вредност 103,797,393; со што наместо добивка од 91,919,180 е добиена загуба во АОП 051(нето добивка/загуба) во изноз 11,878,212. Ве молиме бидејки во останатите полиња не се правени никакви корекции, да ја прифатите оваа промена. Однапред Благодарни


БИЛАНС МАКСТИЛ.pdf

Објавено на: 01.06.2006 08:04:30
Документ БР.: DOC_10189-108/06
Урнек: Финансиски извештај