листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Во прилог ги објавуваме ревидираните финансиски извештаи на Комерцијална банка АД Скопје за 2011 година, коишто вклучуваат: ревизорско мислење, ревидирани финансиски извештаи изготвени во согласност со законската регулатива во Република Македонија и ревидирани финансиски извештаи изготвени во согласност со Меѓународните стандарди за финансиско известување.


Ревидирани финансиски извештаи за 2011 година.pdf

Објавено на: 28.03.2012 13:52:39
Документ БР.: DOC_12304-1/2012
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи