листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува ревидираните консолидирани и неконсолидирани финансиски извештаи за 2013 година.


Консолидирани ревидирани финансиски извештаи за 2013 година.PDF
Посебни ревидирани финансиски извештаи за 2013 година.PDF

Објавено на: 26.03.2014 14:47:04
Документ БР.: DOC_12304-7/2014
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи