листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки и работен материјал


Предлог одлука за избор на членови во ОД.doc
Предлог-Одлука-Засновање на заложно право.doc
Предлог-Одлука-Овластување на ревизорска куќа.doc
Предлог-Одлука-Одобрување на работењето на АД.doc
Предлог-Одлука-Продажба на имот.doc
Предлог-Одлука-Распределба на добивка.doc
Предлог-Одлука-Усвојување на завршна сметка.doc
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ-Сигурносно Стакло-2018.doc
Неревидирани финансиски извештаи - 01.01-31.12.2018.xls
Bilansi 2018.docx

Објавено на: 01.04.2019 14:10:20
Документ БР.: DOC_13285-23/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери