листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:
 
  • Годишен извештај за работењето на КБ во 2018 година
  • Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2018 година
  • Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2018 година
  • Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2019 година
  • Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. Управување
  • Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2018 година 

 


Годишен извештај за работењето на КБ во 2018 година.pdf
Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2018 година.pdf
Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2018 година.pdf
Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2019 година.pdf
Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. управување.PDF
Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2018 година.PDF

Објавено на: 04.04.2019 14:10:40
Документ БР.: DOC_10191-203/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации