листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Собрание на акционери закажано за 17.05.2019 година

 


Т-1 Предлог одлука за усвојување на годишна сметка за 2018 година.doc
Т-2 Предлог одлука за усвојување на финансиски извештаи за 2018 година.doc
Т-3 Годишен извештај 2018.doc
Т -3.1 Предлог одлука за усвојување на годишниот извештај за работата на друштвото за 2018 год..doc
Т - 4 Предлог одлука распределба на добивка.doc
Т - 5 Извештај за внатрешна ревизија за 2018 .docx
Т - 5.1Предлог одлука за одобрување на службата за внатрешна ревизија.doc
Т - 7.1 Предлог одлука за усвојување на консолидираната годишна сметка за 2018 година.doc
Т - 7.2 Предлог одлука за усвојување на консолидирани финансиски извештаи за 2018 година.doc
Т - 7.3 Предлог одлука за усвојување на консолидираниот годишен извештај за работата на друштвото за 2018 год..doc
Т - 8 Предлог одлука за одобрување на работењето на членовите на орган на управување.doc
Т - 8.1 Предлог одлука за одобрување на работењето на членовите на орган на управување Џеков.doc
Т - 8.2 Предлог одлука за одобрување на работењето на членовите на орган на управување Jанески.doc
Т - 8.3 Предлог одлука за одобрување на работењето на членовите на орган на управување Дудулоски.doc
Т - 9 Предлог одлука за избор на ревизор.doc

Објавено на: 17.04.2019 08:45:29
Документ БР.: DOC_13285-55/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери