листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонијатурист АД Скопје-Одлука од Собрание на акционери од 08.05.2019 година за Дивиденда и дивиденден календар по Годишна сметка за 2018 година.


Одлука за исплата на дивиденда и утврдување на дивиденден календар за 2018 година.pdf

Објавено на: 09.05.2019 08:34:13
Документ БР.: DOC_10187-8/2019
Урнек: Дивиденден Календар