листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонијатурист АД Скопје- Ревидирани финасиски извештаи по Годишна сметка за 2018 година со Мислење од овлатена ревизорска куќа. 


Ревидирани финансиски извештаи на Македонијатурист АД Ск.за 2018 година-со Мислење на ревизорот-09.05.2019.pdf

Објавено на: 09.05.2019 08:37:41
Документ БР.: DOC_12304-31/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи