листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери - 03.07.2019 година.


Предлог Одлука за издавање на долгорочни должнички хартии од вредност-корпоративна обврзница ТТКБанка АД.pdf
Предлог-Одлука за именување член на Надзорен одбор.pdf
Предлог-Одлука за именување член на Одборот за наградување.pdf

Објавено на: 31.05.2019 15:12:36
Документ БР.: DOC_13285-157/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери