листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 

Комерцијална банка АД Скопје известува дека неревидираните (консолидирани и неконсолидирани) Биланс на успех со коментар, Биланс на состојба со коментар, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот и Извештај за сеопфатна добивка на Банката за периодот 01.01 - 30.06.2019 година ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 31.07.2019 година после 15:00 часот.

 

Објавено на: 30.07.2019 14:10:32
Документ БР.: DOC_10191-387/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации