листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Алкалоид АД Скопје известува дека неревидираните неконсолидирани и консолидирани финансиски извештаи (Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек и Извештај за промените во капиталот) за периодот Јануари - Јуни 2019 година ќе бидат објавени на ден 29.07.2019 година во 09:00 часот.

Објавено на: 26.07.2019 09:00:26
Документ БР.: DOC_10191-382/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации