листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Посебни ревидирани финансиски извештаи за 2019 година + Извештај на независниот ревизор

Консолидирани ревидирани финансиски извештаи за 2019 година + Извештај на независниот ревизор


02 - Посебни ревидирани финансиски извештаи за 2019 година.pdf
05 - Консолидирани ревидирани финансиски извештаи за 2019 година.pdf

Објавено на: 03.03.2020 09:50:37
Документ БР.: DOC_13285-15/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери