листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Собранието на акционери на Тетекс АД, одржано на 04.08.2020, ја донесе следнава одлука за дивиденда и дивиденден календар


Odluka za DIvidenda i dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 04.08.2020 14:14:39
Документ БР.: DOC_10187-21/2020
Урнек: Дивиденден Календар