листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Донесени Одлуки на Собраниео на акционери на ЗК Пелагонија ад Битола што се одржа на 08.02.2021 година 


Одлука за избор на член на Одборот на директори на ЗК Пелагонија ад Битола.pdf
Одлука за одобрување продажба на сопствени акции.pdf
Одлука за одобрување на зделка со заинтересирана страна.pdf
Одлука за одобрување залог-хипотека на имотот на ЗК Пелагонија ад Битола (1).pdf
Одлука за одобрување залог-хипотека на имотот на ЗК Пелагонија ад Битола (2).pdf
Одлука за одобрување продажба на удел.pdf
Известување од Собрание.docx

Објавено на: 09.02.2021 08:38:49
Документ БР.: DOC_12283-0/2021
Урнек: Други одлуки од собрание