листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран консолидиран биланс на успех од 01.01.-31.03.2021 година


3 Месечно известување - Пекабеско АД - 2021 - Konsolidiran.xls

Објавено на: 28.04.2021 09:07:07
Документ БР.: DOC_12294-30/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.