листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:
Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:
Неревидиран биланс на успех за Групацијата ЗК Пелагонија ад Битола - 31.03.2021


Неревидиран биланс на успех за Групацијата ЗК Пелагонија ад Битола - 31.03.2021.xlsx

Објавено на: 04.05.2021 15:26:40
Документ БР.: DOC_12294-93/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.