листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Консолидиран ревизорски извештај 31.12.2020

Ревизорски извештај ЗК Пелагонија 31.12.2020


Konsolidiran revizorski izvestaj 31.12.2020.pdf
Revizorski izvestaj ZK Pelagonija 31.12.2020.pdf

Објавено на: 09.06.2021 09:15:41
Документ БР.: DOC_12304-81/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи