листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Годишен извештај ЗК Пелагонија 2020

Извештај Одбор на директори за 2020г.

Консолидиран годишен извештај ЗК Пелагонија 2020

Предлог одлука за одобрување работата на Одборот на директори

Предлог одлука за распоред на добивката за 2020

Предлог одлука назначување ревизор за 2020 год.

Предлог одлука одобрување годишна сметка 2020 год

Предлог одлука стекнување сопствени акции

Предлог одлука усвојување извештај за консолидирана год. сметка

Предлог одлука усвојување на годишен извештај

Предлог одлука усвојување на консолидиран годишен извештај

Предлог одлука усвојување на консолидирана год сметка

Предлог одлука усвојување ревизорскиот извештај

 


Годишен извештај ЗК Пелагонија 2020.doc
Извештај Одбор на директори за 2020г.docx
Консолидиран годишен извештај ЗК Пелагонија 2020.docx
Предлог одлука за одобрување работата на Одборот на директори.doc
Предлог одлука за распоред на добивката за 2020.doc
Предлог одлука назначување ревизор за 2020 год..doc
Предлог одлука одобрување годишна сметка 2020 год..doc
Предлог одлука стекнување сопствени акции.docx
Предлог одлука усвојување извештај за консолидирана год. сметка.DOC
Предлог одлука усвојување на годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидиран годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидирана год сметка.DOC
Предлог одлука усвојување ревизорскиот извештај.DOC

Објавено на: 09.06.2021 09:15:38
Документ БР.: DOC_13285-144/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери