Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Комерцијална банка АД Скопје го објавува неревидираниот (консолидиран) финансиски извештај за периодот 01.01. – 31.12 2022 година.

Неревидираниот (консолидиран) финансиски извештај на Банката за периодот 01.01-31.12 2022 година се состои од финансиските извештаи на Комерцијална банка АД Скопје, на подружницата КБ Публикум инвест АД Скопје – Друштво за управување со инвестициони, претставени како финансиски извештаи на едно правно лице.

 


Банки - 12 месечно известување - Консолидиран.xls

Објавено на: 26.01.2023 15:40:25
Документ БР.: DOC_26445-1/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.