листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Постапувајќи согласно член 38 од Правилата за котација на Македонска берза АД Скопје. Реплек АД Скопје објавува промена на сопственоста над 5%

Акционер со над 5% претседателот на Управен одбор Пецовски Душан се стекна со нови 5 акции, со што поседува вкупно 3.110 или 12% од вкупниот број на акции

Акционер со над 5% Туџарова-Трајковска Славица продаде 34 акции, со што поседува 2.735 акции или 10,55% од вкупниот број на акции

Акционер со над 5% Пецовски Владимир се стекна со нови 5 акции, со што поседува вкупно 1.595 обични акции или 6.15% од вкупниот број на акции

 

Реплек АД објавува, членот на Управен одбор Котески Коста се стекна со 5 акции при што вкупно поседува 20 обични акции

Објавено на: 13.07.2023 09:41:10
Документ БР.: DOC_10191-478/2023
Урнек: Други ценовно чувствителни информации