листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Ве известуваме дека врз основа на Одлука бр. 03-738/1 од 06.07.2023 година, се назначува лицето Димитар Ѓоршевски од Битола за лице за контакт со инвеститорите . Со неговото назначување престанува да важи претходната одлука бр. 02-283/12 од 09.06.2022 година со која беше назначено лицето Деан Стојановски за лице за контакт со инвеститорите, од причина што тоа лице повеќе не е во работен однос во Осигурително брокерско друштво СН Осигурителен Брокер АД Битола од 01.07.2023 година.


Барање за промена на назначено лице СЕИ НЕТ.pdf

Објавено на: 13.07.2023 15:48:58
Документ БР.: DOC_10191-480/2023
Урнек: Други ценовно чувствителни информации