листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Комерцијална банка АД Скопје го објавува неревидираниот (консолидиран) финансиски извештај за периодот 01.01. – 30.06.2023 година. Неревидираниот (консолидиран) финансиски извештај на Банката за периодот 01.01-30.06 2023 година се состои од финансиските извештаи на Комерцијална банка АД Скопје, на подружницата КБ Публикум инвест АД Скопје – Друштво за управување со инвестициони фондови, претставени како финансиски извештаи на едно правно лице.

 


Банки - 6 месечно известување - Консолидиран.xls

Објавено на: 27.07.2023 15:00:28
Документ БР.: DOC_26441-31/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.