листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во врска со акционерското собрание на Друштвото закажано за 27.10.2023 година, во прилог на оваа објава се предлог одлуки. 

Со почит,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп.


_2.Odluka za Pretsedavac_Brojaci na glasovi i Zapisnicar.pdf
_3.Odluka za clenovi na NO.pdf

Објавено на: 25.09.2023 09:16:03
Документ БР.: DOC_13285-202/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери