листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери


T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА РАБОТА на Анатол Кутревски.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА работа на Марко Кутревски за 2023 година.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ на работа на Миле Бановиќ.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА РАБОТА на Одбор на директори.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ на работа на Верица Бошковска.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА РАБОТА на Дарио Кадиев.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ на работа на Светлана Мицкоска.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ на работа на Славчо Шушлевски.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА РАБОТА на Слободан Кутревски.doc
T.12 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА РАБОТА на Томислав Филиповски.doc
T.13 ПРЕДЛОГ Одлука за избор на неизвршен член.docx
T.14 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА НАЗНАЧУВАЊЕ НА РЕВИЗОР за 2024.doc

Објавено на: 19.04.2024 09:02:22
Документ БР.: DOC_13285-62/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери