листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


Точка 1 Предлог одлука за усвојување на записник на собрание на акционери.docx
Точка 2 Предлог одлука за усвојување на Годишната сметка и финансиските извештаи за 2023 година.docx
Точка 3 Предлог одлука за усвојување на извештајот за ревизија на годишната сметка и финансиските извештаи на Друштвото за 2023 година.docx
Точка 4 Предлог одлука за покривање на загубата утврдена со годишната сметка и финансиските извештаи на Друштвото за деловната 2023 година.docx
Точка 5 Предлог одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Друштвото во периодот од 01 01 2023 година до 31 12 2023 година.docx
Точка 6 Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори на Друштвото за 2023 година.docx
Точка 7za berza Предлог одлука за Констатирање на престанок на мандат на член на Одбор на директори поради оставка.docx
Точка 8 Предлог одлука за избор на 2 (два) члена на одбор на директори на Друштвото.docx
Точка 9 Предлог одлука за назначување на ревизорско друштво за ревизија на работењето на Друштвото за 2024.docx

Објавено на: 30.04.2024 14:07:22
Документ БР.: DOC_13285-111/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери