листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

 


Одлука за избор и назначување на овластен ревизор за ревизија на годишна сметка за 2024.pdf
Одлука за констатирање на оставка и избор на член на одбор на директори.pdf
Одлука за одобрување и усвојување на Годишен извештај и консолидиран извештај од работењето на ПЕКАБЕСКО АД за 2023 година.pdf
Одлука за одобрување и усвојување на годишна сметка за 2023 година за друштвото ПЕКАБЕСКО ДОО Рашка.pdf
Одлука за одобрување и усвојување на годишна сметка за 2023 година за друштвото ТИМКО ЛАБ ДООЕЛ.pdf
Одлука за одобрување и усвојување на годишна сметка за 2023 година за ПЕКАБЕСКО АД.pdf
Одлука за одобрување и усвојување на Консолидирана годишна сметка за 2023 година за ПЕКАБЕСКО АД.pdf
Одлука за одобрување на работа на дарио Кадиев-неизвршен член во одбор на директори.pdf
Одлука за одобрување на работа на Светлана Мицкоска-независен член во одбор на директори.pdf
Одлука за одобрување на работата на Анатол Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работата на Верица Бошковска-независен член во Одбор на директори.pdf
Одлука за одобрување на работата на Марко Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работата на Миле Бановиќ-неизвршен член на Одбор на Директори.pdf
Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори на ПЕКАБЕСКО АД за 2023.pdf
одлука за одобрување на работата на Славчо Шушлевски -неизвршен член во Одбор на директори.pdf
Одлука за одобрување на работата на Слободан Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работата на Томислав Филиповски-неизвршен член во одбор на директори.pdf
Одлука за распределување на добивката за 2023 година за друштвото ПЕКАБЕСКО ДОО Рашка.pdf
Одлука за распределување на добивката за 2023 година за друштвото ТИМКО ЛАБ ДООЕЛ.pdf
Одлука за распределување на добивката за 2023година за ПЕКАБЕСКО АД.pdf
Одлука за усвојување на извештај на овластен ревизор(единечен и консолидиран) за извршена ревизија на финансиски извештаи за 2023 од расел Бедфорт Атанасовски.pdf

Објавено на: 20.05.2024 14:57:41
Документ БР.: DOC_12283-37/2024
Урнек: Други одлуки од собрание