Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

ОДЛУКИ ДОНЕСЕНИ ОД АКЦИОНЕРСКО СОБРАНИЕ НА АД БЛАГОЈ ТУФАНОВ РАДОВИШ НА 21.06.2013 ГОДИНА


OdlukaТуфанов АД odobrena rabota na odbor direktori.doc
OdlukaТуфанов АД usvoena godisna smetka.doc
OdlukaТуфанов АД za izbran revizor.doc

Објавено на: 26.06.2013 15:30:41
Документ БР.: DOC_12283-49/2013
Урнек: Други одлуки од собрание