листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Акционерското Друштво Благој Туфанов од Радовиш во рамките на своите обврски ги објавува Ревизискиот извештај и мислењето на Ревизорот, а што се однесува до Извештајот за финансиското работење од 01.01 до 30.06.2014 бидејќи нема никакво финансиско работење поради блокирана сметка не можеме да дадеме никакви податоци.

 


Fin. Izvestai Bl. Tu. 2013.doc
Mislewe Bl. Tuf. 2013.pdf

Објавено на: 29.08.2014 15:50:36
Документ БР.: DOC_12304-123/2014
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи