листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме консолидирани финансиски извештаи со 30.06.2015

- биланс на успех

- биланс на состојба

- паричен тек

- промени во капитал


консолидирани фин.извешти со 30.06.15.xls

Објавено на: 29.07.2015 13:10:00
Документ БР.: DOC_26441-14/2015
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.