листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Прилепска Пиварница АД Прилеп го објавува тримесечното известување за работењето во период од 01.01. до 30.09.2016 год.


2016 09 Тримес (3 мес) известув 01-09м 2016 ispraten.xlsx

Објавено на: 15.11.2016 13:10:00
Документ БР.: DOC_12298-101/2016
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.