листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД ПРИЛЕП ГИ ОБЈАВУВА, ВО ЗАКОНСКИ ОДРЕДЕНИОТ РОК, ФИНАНСИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ЗА РАБОТЕЊЕТО ВО ПЕРИОД ОД 01.01. ДО 31.12.2016 ГОД., А ЗА ШТО ПРЕТХОДНО ДО 28.02.2017 ГОД. БЕШЕ ОБЈАВЕНА СООДВЕТНА ИНФОРМАЦИЈА.


0d Fin izves Mak berza 2016 dostaveni 01-12m 2016.xls

Објавено на: 14.03.2017 09:51:36
Документ БР.: DOC_26445-71/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.