листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонијатурист АД Скопје-Ревидирани финансиски извештаи по Годишна сметка за 2016 година со Мислење од овластена ревизорска куќа.


Ревидирани финансиски извештаи на Македонијатурист АД Скопје за 2016 год.-со Мислење од ревизор-13.03.2017.pdf

Објавено на: 19.04.2017 15:24:36
Документ БР.: DOC_12304-11/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи