листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

НЛБ Банка АД Скопје известува дека на Годишното собрание на акционери на Банката одржано на 11.05.2017 година, се усвоени Извештаите на Ревизорската куќа Ернст и Јанг Овластени ревизори ДОО Скопје за извршена ревизија на финансиските извештаи на НЛБ Банка АД Скопје за 2016 година со мислење на Надзорниот одбор за истите.


Odluka za usvojuvanje na finansiskite izvestai na NLB Banka AD Skopje.pdf

Објавено на: 11.05.2017 13:38:08
Документ БР.: DOC_12304-28/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи