листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај на независните ревизори за годината која завршува на 31.12.2016 и Годишен извештај за работењето на Банката за 2016 година


06.0 OBSG Извештај на независните ревизори 2016- MK .pdf
05.0 Годишен извештај за работењето на Банката за 2016.pdf

Објавено на: 12.05.2017 08:58:34
Документ БР.: DOC_12304-29/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи