листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД - ПРИЛЕП го објавува тримесечното известување за работењето и финансискиот резултат за период 01.01. до 31.03.2017 год.


2017 03 Тримес (3 мес) известув 01.01.-31.03.2017 dostaven.xlsx

Објавено на: 15.05.2017 09:47:18
Документ БР.: DOC_12294-88/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.