листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД ПРИЛЕП, после одржаното Собрание на акционери на друштвото на 29.05.2017 год. и донесената Одлука за усвојување на Извештајот од Ревизијата на финансиските извештаи за 2016 год. ги објавува донесената Одлука за усвојување и Ревидираните финансиски извештаи за 2016 год.


2016 Revidir finan izvestai ИRIL вVARNICA 2016.pdf
Odluka za usvojuv na revid finan izvestai 2016 Scan.pdf

Објавено на: 07.06.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12304-66/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи