листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава VI, член 40 стaв 1, од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува Финансиски извештаи за 2016 година со мислење на независниот ревизор, кои беа усвоени на Годишното Акционерско Собрание на 31/05/2017:


Финансиски извештаи за 2016 година со мислење на независниот ревизор.pdf

Објавено на: 07.06.2017 15:23:52
Документ БР.: DOC_12304-67/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи