листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Корекција на претходно објавен  неревидиран финансиски извештај во делот на Билансот на успех 30.06.2017 година ( поделба на приходите од продажба на домашен и странски пазар


6 и 12.2017 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 25.07.2017 15:33:03
Документ БР.: DOC_26441-9/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.