листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме  за објава Неревидирани финансиски извештаи  консолидирани за РЖ Услуги АД Скопје за период 01.01.-30.06.2017


6 и 12 Месечни известувања-bilans na sostojba konsolidirani.xlsx

Објавено на: 29.08.2017 09:16:37
Документ БР.: DOC_26441-78/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.