листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 точка 3 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови и Извештај за промените во капиталот) за период од 01.01.-30.06.2017 година


Неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи за 01.01.-30.06.2017.xls

Објавено на: 31.08.2017 14:08:16
Документ БР.: DOC_26441-112/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.