листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                                          Согласно Глава 6 од Правилникот за котација го објавуваме следниов финансов извештај

                                                                                      - Неревидиран биланс на успех 01.01 - 30.09. 2017 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 25.10.2017 13:33:56
Документ БР.: DOC_12298-8/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.