листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД - ПРИЛЕП го објавува тримесечното известување за работењето во период од 01.01. до 30.09.2017 год.


2017 09 Тримес (3 мес) известув 01-09м 2017 ispraten.xlsx

Објавено на: 14.11.2017 13:10:01
Документ БР.: DOC_12298-75/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.