листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека Гувернерот на НБРМ, со Решение бр.15-39158/2 од 21.12.2017 г. издаде претходна согласност за повторно именување на г-дин Орце Трајковски за член на Управниот одбор на Централна кооперативна банка АД Скопје, со мандат од 4 (четири) години.

Објавено на: 10.01.2018 13:14:12
Документ БР.: DOC_12285-1/2018
Урнек: Измени во органи на управување