листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонијатурист АД Скопје-Одлука од Собрание на акционери од 23.04.2018 година за Дивиденда и дивиденден календар по Годишна сметка за 2017 година.


Одлука за исплата на дивиденда и утврдување на дивиденден календар за 2017година..pdf

Објавено на: 24.04.2018 08:34:59
Документ БР.: DOC_10187-7/2018
Урнек: Дивиденден Календар