листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонијатурист АД Скопје-Ревидирани финансиски извештаи по Годишна сметка за 2017 година со Мислење од овластена ревизорска куќа.


Ревдирани финансиски извештаи на Македонијатурист АД Скопје за 2017 год.-со Мислење од ревизорот-13.03.2018.pdf

Објавено на: 24.04.2018 08:37:28
Документ БР.: DOC_12304-14/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи