листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                  Соллацно Глава 6 од Правилникот за котација го објавуваме следниов финансов извештај

                                                  - Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03, 2018 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 25.04.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_12294-6/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.