листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година

 


Извештај за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по годишна сметка за 2017 година со мислење на Друштвото за ревизија „ГРАНТ ТОРНТОН“ ДОО Скопје.pdf

Објавено на: 26.04.2018 08:40:58
Документ БР.: DOC_12304-15/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи