листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за паричните текови за периодот 01.01 – 31.03.2018 година.

 


Комерцијална банка АД Скопје - 01.01 - 31.03.2018.xls

Објавено на: 26.04.2018 15:00:00
Документ БР.: DOC_12294-11/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.